Başkan Hülya Erdem, Ceyhanlılara teşekkür etti
Bu yıl onuncusu gerçekleştirilen Uluslararası Adana Portakal Çiçeği Karnavalı, Ceyhan ilçesinde dolu dolu yaşandı. Renkli görüntülere sahne olan Ceyhan sokaklarında vatandaşlarla birlikte karnaval coşkusuna ortak olan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, karnavalın son gününde düzenlenen Emre Tiğit konseriyle coşkunun doruğa ulaştığını kaydetti.
Kaymakamlık önünde gerçekleşen konserde Ceyhanlılara hitap eden Başkan Hülya Erdem, “Ailemsin Ceyhan. Çıkın çıkın gelin Ceyhan’a” haykırışıyla büyük alkış aldı. Ceyhanlıların her şeyin en iyisine layık olduğuna dikkat çeken, hemşehrilerini anne şefkatiyle kucaklayan Adana’nın ilk ve tek kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, “4 gün boyunca birbirinden güzel ve renkli sahnelere tanıklık ettik. Karnaval süresi boyunca halkımızın göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim” diye konuştu.
Karnaval süresi boyunca katılım sağlayan bütün esnaflara, sahne alan sanatçılara ve kıymetli Ceyhanlılara gösterdikleri ilgi için teşekkür eden Başkan Erdem, “Ceyhanımızı daha huzurlu daha mutlu bir ilçe haline getireceğiz. Halkımızla birlikte el ele vererek güzel ilçemizin adından sıkça söz ettireceğiz” dedi.